SF3HF

Anmälan och Information om aktiviteten Hemsö fästning 2017.

En kustförsvarsanläggning nordväst om Härnösand, efter många år av nedrustning sker nu en modernisering och uppdatering av bergrummen med tillhörande utrustning. Det blir nu sjätte året i rad som SK3BG aktiverar ”Fortet”  för en helgaktivitet.                                      I år 2017 / 28-30 April.

Fortet är bokat och vår resturatör Kicki med make Christer är vidtalade. De olika ” Fortgeneralerna ”är med på noterna, SM1TDE / Eric kunde meddela att dom kanske kunde köra en förenklad variant i år.

Vi hälsar alla välkomna till årets SF3HF, information hittar du löpande här.

Vi kör igång på fredag den 28/4 på eftermiddagen med drop in för våra gäster. Vi packar upp ev. medhavda riggar och får fika o mackor. Framåt kvällen varmkorv som vanligt.  Vi hoppas på bra conds. under kvällen.

På lördag blir det frukost, radiokörande och lunch ( för oss och anmälda lördagsgäster ), sedvanliga föredrag, fika och middag, kvällsfika och nattmackor för dom som kör radio.

Söndag bjuder på frukost och vi brukar köra framåt lunch.

Du / Ni är välkomna som helpensionsgäster och betalar då 600:- / person för hela helgen. Vill du komma som lördagsgäst ( frukost, lunch och middag ) så betalar du 150:- / person. Vill du bara ha lunch o fika på lördag så blir det 100.- / person.

Sätt in pengarna på SK3BG:s bankgiro 178-8298 anmäl dig till  mail:   erik.sundsvall@telia.com eller slå en signal till SM3EXM / Erik 070 8432965.

OBS. Detta är ett utflyktsmål av hög klass ! Guidade visningar och en högklassig  restaurang i närheten. En vidunderlig utsikt och vanligtvis Havsörnar att beskåda.

SF3HF Hemsöfortet. www.hemsofastning.se

 SF2RF Rödbergsfortet. www.rodbergsfortet.com

SF6FO Oscar II Fort. www.o2fort.se

SF5FF Femörefortet. www.femorefortet.se

SF2VF Victoriafortet. www.victoriafortet.se